Glöm inte fötterna nu..

  • | Annica

fotfil

Hur många av er testade mitt tips på världens bästa fotfil? ( läs hela inlägget om det HÄR )

Vad tyckte ni? Berätta, berätta, berätta:) Är så nyfiken. Glöm inte bort att fortsätta ta hand om fossingarna! SÅ lätt att glömma nu när det blir börjar gå mot höst.. men håll efter dem hela hösten och vintern. Du kommer tacka dig själv.. det är så enkelt och det är så skämt att ha fräscha fötter… håller ni inte med?

IMG_0949

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

27 svar till “Glöm inte fötterna nu..”

  • (27) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Marie Sundin skriver:

    Hej!
    I mitt nattjobb på 10 timmar med mycket spring på hårda golv är jag noga med att sköta mina fötter. Har under årens lopp testat olika fotfilar, men måste säga att denna är; helt suverän.

  2. Marie skriver:

    Hej!
    I mitt nattjobb på 10 timmar med mycket spring på hårda golv är jag noga med att sköta mina fötter. Har under årens lopp testat olika fotfilar, men måste säga att denna är; helt suverän.

  3. Lena skriver:

    Den var super! Vågade dock inte ta med den in i duschen utan kör efteråt i badkaret. Har annars kört Scholls stålfil + sandpappersfil. /Lena, Ninnis Beautycorner på FB.

  4. Hanna skriver:

    Hej Annica, Bioline är det ett märke som du känner till och kan säga om du tror det är bra?

  5. Anna skriver:

    Hej! Älskar din blogg, så bra info och inspiration 🙂 Jag är 32 år och använder Dermalogicas produkter. Tidigare använt Skin Hydrating Booster men provat Multivitamin Serum nu och tycker den är kanon. Den känns mer mjukgörande och huden ser jämnare ut samt sminket sitter bättre. Är det ”för tidigt” eller fel att byta serum för min del? Har torr hud men lite fina linjer… Tack 🙂 Kram Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, Du kan absolut börja med Multivitamin serum nu 🙂 När huden känner dig mer i balans kan du få tillbaka till Skin Hydrating booster. Så kan du köra Multivitamin som en extra boost! Huden kan ibland behöva lite extra boost. Kram Annica

  6. Mamma mu skriver:

    Hej Annika!

    Tack för bra blogg.

    Ska snart få mitt första barn och undrar om du har tips på någon bra produkt för att använda på slapp mage och eventuellt lår/rumpa. Har inga synliga bristningar eller så utan bara ute efter att få tillbaka lite elastisitet och mycket fukt (har torr hud). Bör vara parfymfri eller iaf lite parfym och ofarlig för bebisen vid hundkontakt. Och inget som är farligt för bebisen vid amning (men vet inte om krämer/oljor ens kan gå ut i bröstmjölken?)

    Någon annan produkt du tänker att jag borde ha hemma innan det smäller? Vet att det låter lite knäppt att jag tänker på detta men att ta hand om mig, kroppen och huden är så viktigt för att jag ska känns mig ren och frisk att jag tror detta blir superviktigt för mig när jag fått barn. Är bara för min egen skull alltså ingen konstig kroppspress 😉 Tack på förhand!

  7. Amanda skriver:

    Om min dagskräm inte har någon SPF, finns det någon spf som passar bra att blanda in tillsammans med dagskrämen? (Använder Kerstin florian daily hydrator om det spelar roll) 🙂 Tack!

  8. Ana skriver:

    Hej Annica!

    Jag tittar på ögonkrämer för en ung hy just nu och velar mellan Bliss ”Fabolous everyday eyecream” och Exuviance ”Hydrating eye complex”. Vilken tror du man ska satsa på om man vill ha en som funkar bra under concealer? För mig brukar concealer hamna i linjer och jag har hört att man ska ha en ögonkräm under men jag vet inte vilken jag ska köpa.

    Kram Ana

    • annica skriver:

      Hej Ana, Hydarting eye complex innehåller flera hydroxigruppor som ger huden riktiligt med fukt. Perfekt för den lite torrare huden kring ögonen 🙂 Kram Annica

  9. Hanna skriver:

    Hej annica!Jag letar efter ett serum som hjälper mot rodnad i huden. Jag har en del röda acne ”ärr” som gör att jag mår väldigt dåligt.Jag är inte ens 20 år än och vill bara få bukt med det som drar ner min självkänsla. Och eftersom jag är ganska ljus i hyn blir det en tydlig kontrast. Ska jag använda ett serum mot rodnad och sen ett annat som riktar sig mot pigmenteringar? Jag använder Bha från paulas choice (vilket jag älskar) men har läst att retinol ska vara effektivt mot ärr. Kan man kombinera? Isf har jag kikat på det från exuviance. Sedan har jag kollat på ett annat serum från peter thomas roth ”laser free”. Vad rekommenderar du? Kram

    • annica skriver:

      Hej Hanna, Ett serum mot ronad är då något som jag absolut tycker att du ska satsa på. Eftersom ett serum jobbar djupare ner i huden än vad tex en creme gör. Länkar dig vidare till ett av mina tidigare inlägg som jag tror kommer att hjälpa dig en hel del: Så behandlar du röda ärr på huden.. Laser free från PTR har fördelen att du kan kombinera den tillsammans med andra märken. Använder du någon syra i produkterna idag kan därför detta vara alternativet just för dig. 🙂 Kram Annica

  10. Lovisa skriver:

    Hej!
    Skulle du kunna visa dina absolut bästa produkter för att ge hyn lyster. Jag blir alltid så grå mot höst/vinter så skulle jättegärna få lite tips på vad man kan köpa för att få lyster lyster lyster! 🙂

  11. Jessica skriver:

    Köpte en fotfil och testade den igår…. OMG vilken dunderbra fotfil! Tack för tipset!

  12. Kasia skriver:

    Ett ord räcker väl 🙂 FANTASTISK! Är såå nöjd med den fotfilen, så effektiv att använda. TACK!

  13. daniela skriver:

    hej, jag tycker du är en stor inspiration och jag skulle själv gärna vilja bli hudvårds terapeut. skulle vara super intressant att läsa om hur du lyckades nå dit du är idag och vilken utbildning du började med.

    daniela