I like it blue!

  • | Annica

Yummie! Så vill jag och min hud ropa HÖGT när jag applicerar Transdermas serum A och C! Vitaminterapi för huden, så beskriver de själva sina produkter. Absolut säger jag men inte bara det utan även för en serumgalen hudterapeuts törstande själ! Transderma är ett svenskt koncept som endast består av två serum med spetskompetens så det står härliga till.

Smarta serum, finns de? JA, tänk för att det gör det. Jag älskar serum, de är liksom lite själen i hudvården. De går ner  djupare i huden och arbetar på att verkligen förbättra hudens kondition. Transderma har ett serum med A-vitamin och ett serum med C-vitamin.

Dr.  Alvin Ronlan, som har tagit fram dessa serum menar att kliniska försök har visat att absorptionen av C-vitamin inte automatiskt ökar med ökande koncentration av vitaminet. Tvärtemot visade det sig att huden börjar blockera absorption av C vitamin över en viss ganska låg koncentration. Transderma C är formulerat för att uppnå maximal absorption utan att irritera huden.  Att C-vitaminet i Transderma C formeln verkligen tränger genom epidermis-skiktet och når fram till dermis-skiktet har bevisats med sofistikerade voltammetriska metoder. Intressant tycker jag. Jag menar C-vitaminets effekter på huden, om man lyckad stabilisera det och få det att penetrera, är ju ingen hemlighet!

Transderma A Vitamin innehåller Retinol-komplex och E Vitamin. Transderma A absorberas av huden snabbt och man bli silkesmjuk. Bokstavligen. Transderma A innehåller E vitamin som har en dubbel funktion: Att skydda A vitaminet mot luftoxidation och förbättra hudens försvar mot oxidativ stress.

Produkterna är fria från konserveringsmedel, icke komedogena, inehåller inga färgämnen, olja eller alkohol. Transderma C innehåller bara 2 ingredienser!!!!! Här snackar vi rena saker!

Det härliga med dessa serum är att du kan kombinera det med den hudvård du har, oavsett märke.  Se det som ett komplement, en extra vitamininjektion till huden.  Jag har använt de båda under en testperiod på 4 veckor. A  på kvällen och C på morgonen. Det är så de ska användas för bästa effekt. Jag använde de under en favorit från Sensai by Kanebo; Premier The Emulsion. A match made in heaven, det är kärlek det! Super kombo om man vill maxa sin hudvård.

När jag träffade Graziella, som är kvinnan bakom Transderma första gången, slogs jag av hennes snygga, släta hud på dekolletaget och på händerna. Även om serumen är dyra så unnar jag mig numer till natten en pump A-vitamin till handryggen och en till dekolletaget. För åhh vad snyggt det är att de också är väl bevarade!

With love,

Annica

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “I like it blue!”

  • (8) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sara skriver:

    Hej! Kan man använda båda två serumen om man är 20 år eller är de främst anpassade för äldre hud?

  2. […] Läs gärna mitt tidigare blogginlägg om Transderma här! […]

  3. […] mitt tidigare blogginläg om Transdermas serum här.  Vill DU vinna Serum A & C? Hjälp mig och Skincity teamet att göra Skincity.se bättre!  […]

  4. Du som är så snygg i kornblått?! 😉

  5. Hur mycket älskar du blått? 😉