Solskyddets bästa kompisar

  • | Frida

För dig som önskar skydda din hud maximalt i vår och sommar, se hit! Solskyddet i din hudvårdsrutin är A och O, tillsammans dessa kompletterande faktorer har solstrålarna ingen chans. 1-0 till våra hudceller.

solkompisar

Måste-faktorer utöver ditt solskydd

För dig som önskar maxa skyddet mot solens UV strålar och övriga yttre skadliga faktorer.

  • Antioxidanter – Jag har länkat till detta inlägg alldeles för många gånger men jag gör det igen, antioxidanterna är så viktiga. Game changer! 😉 Jag boostar huden inför vår och sommar med c-recover från Filorga. En 3 veckors kur som förbereder huden med c-vitamin och en otrolig lyster. Våren, jag är redo.

solkompisar

  • Anti pollution skydd – stärk upp hudens skydd under dagen. Min favvis från OSKIA. Citylife Facial Mist skyddar mot föroreningar och fria radikaler både inomhus och utomhus. Formulan ger också fukt och lyster som resultat.
  • Makeup – Precis som vi tänker lager på lager i vår hudvård för maxat resultat kan vi göra detsamma med vårt solskydd. En primer med solskydd ovanpå din dagcreme med solskydd förstärker ytterligare och ger helt enkelt ett ytterligare skyddande lager. Clarins SOS med spf 30 – Snyggt utjämnande, lystergivande och blurrande. Lika fin under makeup som ensam på huden.

solkompisar

  • Solglasögon – Förutom skyddet för huden och framförallt dina ögon är det både snyggt och skönt med behagligt ljus för dina ögon med ett par glajjor vilandes på nosen.
  • Solhatten – Eller kepsen, lär dig trivas i en huvudbonad. 🙂

Avslutningsvis, glöm inte återapplicering långa soliga dagar utomhus nu i vår och sommar. Ditt solskydd behöver bättras på under dagen för att bibehålla samma maximala effekt. 😊

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.