Miras hudresa med akne och Sapienic.

  • | Gäst

Stärk upp hudens mikrobiom med Sapienic 💚

Idag möter vi Mira som länge haft problem med Akne och har fått så himla fina resultat med Sapienics produkter.

Mira berättar själv;
Sedan tonåren har jag kämpat för att får kontroll på min akne som gett utbrott främst på kinderna och som gett mig upprepade ärr. Även om det stabiliserats i perioder så har det ändå kommit tillbaka oavsett vad, oavsett produkter. Jag har provat ALLT, och jag menar verkligen allt. Jag har också ätit antibiotika i två omgångar”

Bild på före och efter resultat

Det här är verkligen bevis på att det är A och O att hålla hudbarriären intakt och mikrofloran på topp 🤩

Och såhär berättar hon om sin resa och sitt resultat:
”På vägen ökade aknen vid två tillfällen på kinderna men det kändes bra annars och resterande hud var superfin med mycket lyster. Jag skrev till både Sapienics kundservice och Skincitys och alla pushade mig och sa ”Håll ut”, och eftersom det ändå kändes så milt så gjorde jag just det. Jag är så glad att jag gjorde det för min hy har aldrig känts stabilare och lugnare! Aknen är äntligen under kontroll och jag skulle inte längre kalla det för akne för nu får jag bara nån mildare finne hit eller dit vilket inte stör mig alls. Jag är överlycklig! Äntligen produkter som funkar och som känns otroligt bra att använda. Tack tack tack!”

 

Yasemin i skogen med lera och jord i ansiktet, naturens hudvård

Som utlovat kommer här en bild på Yasemin i skogen med lera i ansiktet. 😍 Såååå guuulli!

Både jag och Yasemin kommer ihåg när vi skulle lansera Sapienic, det var mycket banbrytande och ny information kring hur man använde produkterna, framför allt att man skulle hoppa över rengöringen. Sånt här går vi igång på och jag tror att alla på kontoret blev chockade och också väldigt nyfikna!

För att förstå Sapienic och deras filosofi på bästa sätt så rekommenderar jag er att läsa Yasemins fina inlägg som ni hittar här: Sapienic – Världens näst bästa hudvårdsrutin – Hudspecialisten

Sapienic Probiotic Mist

Vi går igenom hela serien och alla produkter i avsnittet men en produkt som jag vill ge lite extra kärlek till (Yasemin också) är misten!! Den är verkligen magisk.

Probiotic Mist är en ansiktsmist som stärker hudens barriärfunktion. Produkten innehåller 10 miljoner levande probiotika (goda bakterier) per ml som skyddar din hud under hela dagen.
När jag använder den här så känner man verkligen hur hudvårdande den är. Jag tror det är hela steget med att man får med en liten ampullflaska med pulver som man sedan öppnar och mixar med misten och man vet hur mycket goda bakterier den har i sig och hur bra den är för huden. Det här är verkligen en mist för sig. OCH den har en svag doft av vanilj, fantastiskt.

Sapienic Boosters

Varken jag eller Yasemin har hunnit testa någon av dessa boosters men nu kan vi minsann inte tänka på annat. Det finns två stycken olika som täcker in lite olika behov i huden.

Sapienic Boost


Sapienic Boost är en kraftfull booster som balanserar huden med Sapienic Acid, som är det mest verksamma ämnet i det mänskliga sebumet. Brist på sebum skapar en obalans i huden, vilket kan öka risken för eksem och även akne. Sapienic Acid är mycket giftigt för patogener (onda bakterier) och ger näring till de goda bakterierna som utgör hudens mikrobiom.

Sapienic Probiotic Boost

Probiotic Boost är produkten för dig som vill jobba med åldrandet i huden.  Den ger din hud ett extra skydd och innehåller 1 miljard levande Lactobacillus per ml för att öka hudens elasticitet och fasthet. Probiotikan består av 3 olika Lactobacillus-arter som samarbetar för att din hud ska kännas yngre och fastare.

Har ni inte testat Sapienic så gör det! Det är ett sånt spännande märke med ett helt annat tänk. De säljs även i små prova på kit vilket är super när/om man vill testa på 🥰

Alla produkter från avsnittet hittar ni HÄR.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.