Resultatinriktad hudvård – före & efter

  • | Yasemin

Jag vill visa er vilka fantastiskt fina resultat som rätt hudvård kan ge och därför vill jag dela några av Skincitys fantastiska kundresor där man tydligt kan se helt fantastiska resultat. Nedan kan ni både se och läsa om några av alla hudvårdsresor med före- och efterbilder.

Ahnes

Ahnes före och efterbilder

Ahnes: ”I mars 2021 var jag ganska förtvivlad över min hud. Den kändes ful och äcklig, sminket passade inte bra och att gå utan var verkligen ett test på självkänslan. En dag stötte jag på hudtestet på Skincity och gav det ett försök. Efter ca 2 månader började jag märka skillnad på huden”

Jag har kämpat med finnar sedan jag var tonåring, men det var först i mitten av 20-årsåldern som jag började få ömma, djupa finnar. Då mest på kinder, kindbenen och nacken. Jag testade mig fram och var noga med mina hudvårdsrutiner, men det blev ingen förbättring. I mars 2021 var jag ganska förtvivlad över min hud. Den kändes ful och äcklig, sminket passade inte bra och att gå utan var verkligen ett test på självkänslan.

En dag stötte jag på hudtestet på Skincity och gav det ett försök. Efter ca 2 månader började jag märka skillnad på huden, både i hudstrukturen och hudtonen. Jag har bara använt dessa produkterna och solcreme och resultatet är jag väldigt nöjd med. Nu kan jag gå utan smink och må bra. Med dessa produkterna får jag inte heller några större utslag i samband med menscykeln vi kvinnor har.

Tveka inte att ta detta hudtest oavsett vilka utmaningar du har med huden. Jag kan varmt rekommendera både hudtestet och svaret du får, som hjälper. Mycket nöjd med all hjälp jag fått, produkterna och inte minst resultatet. Tack så mycket Skincity ❤

Här kan du läsa mer om vilka produkter Ahnes använt: Ahnes hudresa

Hanna

Hanna före och efterbilder

Hanna: Jag hade många produkter från Skincity skincare hemma som jag redan använde men jag ville veta hur jag kunde kombinera och maximera dessa på bästa sätt.”

HANNAS HUDRESA

Var ska man börja sin historia?! Min hud har efter två graviditeter bjudit på ordentligt med pigmentfläckar och melasma-utbrott. Dom första åren var det mest små fläckar som kom och gick, men ju äldre jag blev desto fler och större blev fläckarna och desto längre stannade fläckarna kvar. Självklart blir dessa värre under sommarhalvåret och bättre under vinterhalvåret. Så fort solen tittar fram dyker mina fläckar upp och självklart använder jag spf. Jag jobbar som barnskötare på en förskola och spenderar många timmar utomhus oavsett väder och vind. Numera använder jag spf året runt. Fläckarna gör att jag på riktigt ser ”smutsig” ut och jag skulle ljuga om jag sa att tillståndet inte påverkar mig även psykiskt. Helt ärligt så skäms jag för hur huden ser ut, det ser ut som jag inte tar hand om huden vilket jag gör. Jag har ägnat så mycket tid åt att letat och pröva olika foundations för att försöka täcka och gömma dessa fläckar men då jag inte vill se översminkad ut har det varit oerhört svårt.

Under semesterns sista vecka tog jag kontakt med Skincitys hudterapeuter via chatten på hemsidan. En tjänst jag använt många gånger och verkligen gillar. Jag hade många produkter från Skincity skincare hemma som jag redan använde men jag ville veta hur jag kunde kombinera och maximera dessa på bästa sätt. Jag förklarade min situation, när jag ser tillbaka på konversationen var jag rätt uppgiven över hudens tillstånd. Efter en stunds konversation hade jag en rutin skapad utifrån min huds behov, mina egna önskemål och produkter jag redan hade. Jag ville lägga fokus på pigmentfläckarna men även på att boosta huden som kändes yttorr och trött.

Bilderna är tagna i augusti, 2021 och januari, 2022.

Produkterna som använts hittar du här: Hannas hudvårdsrutin

Åsa

Åsas före och efterbilder

”Efter ytterligare några veckor så minskade rynkorna och de mörka ringarna under ögonen har börjat försvinna, sen har pigmenteringarna också blivit ljusare.”

ÅSAS HUDRESA

Jag har alltid upplevt min hud som yttorr och lite känslig. Innan jag började med Dr. LEVY Switzerland så kändes min hud gammal och glåmig med påsar under ögonen, mörka ringar, ojämn hudton samt en hel del pigmenteringar. När min hy hade vant sig vid produkterna så fick jag en mycket jämnare hudton och mer balanserad hud. Jag känner mig inte längre torr och stram.
Efter ytterligare några veckor så minskade rynkorna och de mörka ringarna under ögonen har börjat försvinna, sen har pigmenteringarna också blivit ljusare. Jag är väldigt nöjd med resultatet jag har fått av produkterna från Dr. LEVY Switzerland på kort tid och ser fram emot vad de kommer att göra för min hud på lång sikt.

Det är två månader mellan bilderna.

Produkterna som Åsa fick så fina resultat av finner du här: Åsas hudvårdsrutin

Bli kvitt torr och irriterad hud i skägget

före och efterbilder på torrt skägg

”Huden både rodnade och fjällade.”

Jag har länge haft torr hud i ansiktet, speciellt runt näsan och i skägget där det dessutom är svårt att komma åt. Huden både rodnade och fjällade. Jag har inte vetat hur jag ska behandla och kan inte mycket om hudvård, men började använda två produkter från Epionce (10/6 2019) efter en rekommendation. Det blev snabbt bättre – efter-bilden är endast tre veckor senare!

Epionce sortiment finner du HÄR!

Jonna

Jonnas före och efterbilder

”Kombinationen av Isotretinoin och Exuviance gav verkligen snabba resultat!”

Det skiljer 6 månader mellan första (innan behandling) och sista bilden (efter IPL och Exuviance)

Jonnas hudresa började när hon under en graviditet fick en kraftig hormonell reaktion, i form av aknebölder och sår i ansiktet och på ryggen. Utslagen pulserade när hon var ute i kylan, såren vätskade sig och hennes foundation fäste inte. Direkt efter förlossningen påbörjade Jonna IPL-behandlingar och senare även en Isotretinoin-kur. Efterhand kontaktade hon även Skincity och fick en skräddarsydd hudvårdsrutin med Exuviance. Tanken var att bli av med ärr och eventuella pigmenteringar, samt hålla huden i schack även efter kuren. Efter 3 månader så såg hennes hud bättre ut än vad den någonsin gjort. Ärren va borta och hon kunde gå osminkad. Jonna har sedan dess fortsatt med Exuviance och har gått igenom ytterligare en graviditet utan några utslag.

Alla produkter som Jonna använt finner du här: Jonnas hudvårdsresa

Det är detta som gör jobbet som hudterapeut för mig och mina kollegor så fantastiskt. Att få följa olika hudresor, att få förtroendet att guida, ge tips och råd till en hudvårdsrutin som verkligen hjälper. Alla vet att det kan ta tid och vägen till resultaten kan vara lång, men det är helt klart värt resan när man sedan får det fina kvittot där huden äntligen blir balanserad och mår bra. Här kan du även läsa om Thereses känsliga och reaktiva hy och vad som balanserar huden när den är som mest irriterad: Gästblogg – Thereses resa med reaktiv hud

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “Resultatinriktad hudvård – före & efter”

  • (1) Kommentar
  • Visa alla kommentarer
  1. M&M skriver:

    Hejsan! Jag vet inte var jag ska vända mig. Har stora problem med svarta och vita tjocka hårstrån som ligger och irriterar under huden. Det börjar ofta som en finne och där i växter det då ett hårstrå som jag drar bort, eller rakar. Det börjar med ett strå..sen ligger det massor med strån under huden som spänner och trycker på. Det blir väldigt smärtsamt till slut. Vårdcentralen hjälper inte mig utan viftar bort det och säger att jag inbillar mig. MEN NEJ! Jag hittar väl inte på något sånt. Ingen tittar på det riktigt, eller låter mig ta prover på värden. Då har jag ändå sagt att jag är orolig att det kanske är cancer. Många gånger är det som att det har samlats flock ifrån bomullsrondeller och det är mycket jag kan dra väck. Till min fråga nu- Kan flocket verkligen tränga in under huden?? Hittar inget på Google om det och Vc hjälper inte mig. Detta är på olika ställen på hela kroppen som just tjocka hårstrån ligger under huden och jag försöker få bort och till slut är det ett stort hål. Det tar hårt psykiskt men jag kan inte ha så ont hela tiden utan att ta bort dessa smärtsamma spänningar. Snälla hjälp!!