Vad vill du läsa mer om?

 • | Sara

Hoppas ni har en härlig sommar! Själv har jag haft en underbar semester, är full med ny energi och redo för hösten. Och vad passar bättre än att kickstarta med: vad vill ni läsa mer om här på bloggen?

Tanken jag har är att slå två flugor i en smäll som man brukar säga, ni får svar på era frågor och vi tar tacksamt emot idéer på nya blogginlägg. Så ställ alla era frågor och funderingar kring hudvård, det finns inga dumma frågor och allt är välkommet. Stort som smått!

Kanske undrar vi om något om någon specifik produkt, ingredienser, hudtillstånd, trender? Ja det finns ju såå mycket som ryms under de lilla ordet HUD.

Sara sommar

Ställ alla era frågor och funderingar

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 svar till “Vad vill du läsa mer om?”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anonym skriver:

  Hej. Tips om vad man skall göra om vad man skall använda när enns hud får reaktion av att använda hudvårdprodukter. Har själv en hud som mår bäst av att inte använda några hudvårdprodukter. Iom det gör så den börjar klia, röd, varma kinder, får finnar/svarta innebrännare. Och har en känslig hy så kan inte använda för mycket. Har dessutom blivit tipsad av olika produkter av er, men inget fungerar för min hud, antigen blir inte huden ren eller så funkar ansiktskrämen då den lägger säg som en hinna, eller så är där inte tilräckligt med fukt eller så är den för fet så det känns som ett smörpaket i ansiktet.

 2. Sara skriver:

  Tyda ingredientslistan inkl. konserveringsmedel osv.

 3. Maria skriver:

  Önskar fler produkttips i varje inlägg och gärna att ni tar lyfter produkter från flera olika varumärken och i olika prisklasser, men som jobbar på samma hudtillstånd. Tex toners för känslig hy. Fuktmasker för fet hy. Rengöring för eksem.

  Samt så önskar jag att ni inte tar upp en specifik produkt flera gånger på kort tid:) då jag jag vill läsa om ngt nytt och bli inspirerad :)!

  Önskar att ni alla som jobbar på Skincity delger era höstrutiner och hur ni tänkt när ni valt ut er rutin. Samt vilken ålder och hudtillstånd ni har.

  När byter ni från sommar till höstrutin? Hur kan jag förbereda huden för höstens väderomslag på bästa sätt?

  Fuktguide- olika slags fuktserum, Fuktmasker, fuktcremer för olika hudtyper och hudtillstånd.

  Tips på Barriärstärkande produkter

 4. Jossan skriver:

  Jag skulle vilja få inspiration till efter sommaren hur jag ska ta tag i min hudvårdsrutin igen men nu med en liten bebis som begränsar min tid i badrummet.

 5. Caroline skriver:

  Hej Sara,
  Jag är intresserad av att få höra hur man ska göra för att lugna en allergisk reaktion av en hudvårdsprodukt, jag har fått en reaktion på vad jag tror är Versos Amtioxidant Serum och har prickar och röda utslag i hela ansiktet och halsen. Vad har ni för bästa tipps på att lugna detta?

  Kramar

  • Sara Von Schrenk skriver:

   Hej Caroline,

   Attans också, Versos Antioxidant Serum är en jättebra produkter som även verkar lugnade men det kan vara något i produkten som din hud inte tål. Det bästa att göra nu för att lugna huden är att gå tillbaka till en basic rutin – rengöring, möjligen ett lugnande serum, creme och spf. Få produkter och endast balanserande sådana. Sen även ha lite is i magen, reaktionen lugnar sig förmodligen på några dagar men håll i denna basrutin några dagar till då reaktion fortfarande kan göra huden mer reaktiv en tid efter.

   Lycka till med din hudvård,
   Kram Sara

 6. Anonym skriver:

  Hej sara!

  Jag vill läsa mer om eksem, jag har de också. Hur går de med dina eksem? Är de borta?

  /Marika

  • Sara Von Schrenk skriver:

   Hej Marika,

   Eksem är ett ämne som ligger mig extra nära då jag själv har atopiska eksem så de kommer garanterat mer om de här på bloggen. Just nu bråkar mina handeksem med mig lite efter en hel del bad i sommar men skulle tro att de snart är i schack igen efter bra produkter och passande kost. 🙂

   Önskar du läsa om eksem redan nu kan jag tipsa om några av mina tidigare inlägg på ämnet:

   7 vanliga frågor om eksem
   Min bergochdalbana med eksem

   Kram Sara